Hans Wijnhof, uw seniorenconsulent

HW seniorenconsultancy is het bedrijf van mij, Hans Wijnhof. ‘Mijn ouders zijn kort na elkaar overleden. Zij waren allebei chronisch ziek. Mijn vader kon niet meer voor mijn moeder zorgen en zij dreigden naar 50 jaar huwelijk uit elkaar te moeten. Ik kon dit niet accepteren en ben samen met mijn ouders naar een betere oplossing gaan zoeken. Duidelijk was wel dat ze niet konden blijven wonen waar ze op dat moment woonden.

De oplossing werd gevonden in een zorgappartement op het terrein van een verpleeghuis. Hiervoor moesten alle denkbare zaken geregeld worden. Toen mijn moeder overleed, heb ik mijn vader ondersteunt met alle administratieve zaken. Er komt dan zoveel op je af waar je hoofd op dat moment niet naar staat. Mijn vader had na haar overlijden geen idee hoe hij de dingen moest aanpakken’.

Ik heb toen ontdekt hoe mijn jarenlange ervaring als organisatieadviseur bij een sociale instelling mij van pas kwam. Niet alleen qua inhoud, maar ook vooral hoe je zaken moet aanpakken en voor elkaar moet krijgen. Daarbij vind ik mensen helpen dankbaar werk en krijg ik er veel energie van. Inmiddels begeleid ik diverse senioren met veel plezier met hun financiële, administratieve en organisatorische zaken. Mijn expertise en ervaring zet ik graag in, zodat senioren hun leven op orde krijgen en vooral ook houden.